De beste in beglaasde aluminium kozijnen

De beste in beglaasde aluminium kozijnen

Beglaasde aluminium kozijnen

Bij Intal zijn we experts in het beglaasd aanleveren van aluminium kozijnen. Dat doen wij al heel lang op een succesvolle manier. Doordat wij continu verbeteren kunnen wij steeds beter precies voldoen aan de wensen van onze klanten.

Voordelen van beglaasde kozijnen van Intal

VERKORTING BOUWPROCES
De bouwtijd wordt aanzienlijk verkort doordat wij beglaasde aluminium kozijnen aanleveren die met IntalCLIX binnen no-time gemonteerd worden.

DE GEVEL IS SNEL WIND- EN WATERDICHT
Doordat wij prefab beglaasde kozijnen leveren die met behulp van IntalCLIX snel gemonteerd kunnen worden zijn gevels snel wind- en waterdicht.

LAGERE FAALKOSTEN
Omdat alle aluminium kozijnen beglaasd worden aangeleverd wordt het risico op hoge faalkosten beperkt omdat het glas al in de kozijnen zit en de kozijnen doeltreffend gemonteerd worden met de IntalCLIX.  

SUPERSNEL EN ZORGVULDIG DOOR HOGE MATE VAN AUTOMATISERING
Door de combinatie van automatisering en productie volgens de LEAN-methodiek realiseren wij dagelijks grote volumes aluminium kozijnen die snel geleverd kunnen worden op de bouw. 
FORS MINDER HANDELINGEN OP DE BOUW
Door het leveren van beglaasde kozijnen worden de handelingen die verricht moeten worden op de bouw een stuk lager. 

MINDER KANS OP SCHADES EN BREUK
Dee kans op schades en breuk is aanzienlijk minder groot dan bij tradionele kozijnen die tijdens de bouw nog beglaasd moeten worden.

SYSTEEMHUIS EN GEVELBOUWER VAN ALUMINIUM KOZIJNEN INEEN
Alle aluminium kozijnen die wij produceren maken wij van onze Intal profielseries. Daardoor zijn onze aluminium kozijnen 100% Intal.

CIRCULAIRE OPLOSSING
Beglaasde kozijnen van Intal zijn gemaakt van circulair aluminium. Daarnaast kunnen de kozijnen ook hergebruikt worden in andere bouwprojecten. Dubbel circulair dus.

MAKKELIJK TOEPASBAAR
IntalCLIX is een montageveer die heel gemakkelijk toepasbaar is tijdens montage.  

SLIMME BEVESTIGINGSOPLOSSING
IntalCLIX is een inventieve montageveer die snel, simpel en solide gebruikt kan worden voor de montage van beglaasde aluminium kozijnen. 

IntalCLIX

IntalClix; Intal montageveren t.b.v. prefab bouwen

Een mooie ontwikkeling als het om het monteren van beglaasde aluminium kozijnen gaat is IntalCLIX. Dat is een montageveer die standaard wordt meegeleverd met alle beglaasde kozijnen van Intal.

Met IntalClIX kunnen beglaasde kozijnen snel, simpel en solide gemonteerd worden op de bouw. Maar ook in de fabriek bij modulair bouwers kunnen alle aluminium kozijnen gemakkelijk bevestigd worden in de prefab gevelelementen.

IntalCLIX is onze slimme oplossing voor het razendsnel eenvoudige en stevig monteren van beglaasde kozijnen op de bouw of in prefab elementen in de fabriek. 

 

Meer weten over IntalCLIX?

Get connected!

Bewezen succes

Zoals eerder al gezegd beschikken we over ruime ervaring in zowel het beglaasd aanleveren van aluminium kozijnen bij bouwprojecten als direct bij prefab bouwers. Een aantal projecten lichten wij graag uit.

 

 

OurDomain Rotterdam

Beglaasde kozijnen in OurDomain Rotterdam

De kracht van Intal kwam goed naar voren tijdens het project OurDomain: de combinatie tussen beglaasde kozijnen in hoge volumes en complexe engineering in vliesgevels voor de plint. In opdracht van Stebru realiseerden wij de aluminium geveloplossingen.  

Wij werkten nauw samen met de leverancier van de HSB-elementen voor OurDomain. In de fabriek werden onze beglaasde kozijnen met IntalCLIX gemonteerd in de modulaire gevelelementen zodat op de bouw na montage van deze gevelelementen de gevel direct wind- en waterdicht was. Zo verliep de binnenstedelijke ontwikkeling die OurDomain is voorspoedig. Met dit gebouw is er een prachtig icoon neergezet in Rotterdam.

Ga naar de case OurDomain

3 flats Groningen

Beglaasde aluminium kozijnen voor de flats Dragant, Acero en Cornus in Groningen

Met vaste partner en aannemer Van Wijnen is er altijd een uitstekende samenwerking. We hebben onze kennis en expertise ingezet door mee te denken over de juiste aansluitingen en de beste en meest eenvoudige manier om de gevelelementen te monteren. Ook over het transport hebben we nagedacht. Een heel scala aan aspecten die bij deze manier van modulair bouwen komen kijken.  

Door onze IT77 aluminium kozijnen zoveel mogelijk beglaasd aan te leveren, was er veel minder kans op faalkosten. De bouwkundige aansluitingen zijn beproefd en tot een minimum beperkt. Bovendien zijn onze producten optimaal verwerkt en was daardoor de doorlooptijd op de bouw aanzienlijk korter.

Voor alledrie de getransformeerde flats in de wijk Selwerd in Groningen hebben wij de beglaasde aluminium kozijnen geleverd. 

Ga naar de cases Dragant

Yotel Amsterdam

Beglaasde aluminium kozijnen van Intal in Yotel Amsterdam

Intal heeft jarenlange ervaring met modulair bouwen. Mede hierdoor is Intal vaste partner van Heddes Bouw & Ontwikkeling en Ursem Modulaire Bouwsystemen. Vooral als het gaat om de realisatie van (deels) modulair opgezette bouwwerken weten wij elkaar te vinden. Dit vergt een andere benadering en manier van denken. Laat dat nu net iets zijn waar we goed in zijn. Iets wat we graag doen. 

Yotel, ook wel bekend als Hotel Asterweg Amsterdam, is weer een fraaie combinatie van modulair en ‘normaal’ bouwen. De hoogbouw is modulair opgebouwd en voorzien van beglaasde aluminium kozijnen in onze IT77 profielserie.

Ga naar de case Yotel