Kerst is voor iedereen!

Kerst is voor iedereen!

Kerstbomenactie en Kerst Drive-Intal

Wanda Beerepoot,

In samenwerking met AZ vond dit jaar weer de ‘Kerst is voor iedereen’ campagne plaats. Na het succes van vorig jaar hebben Intal (Official Partner van AZ) en AZ zich weer samen ingezet om veel mensen een fijne kerst te bezorgen. Dat deden we met een Kerst Drive-Intal direct naast het AFAS Stadion en de bekende Kerstbomenactie. 

KERST DRIVE-INTAL

Mensen blij maken en een leuke avond bezorgen is zulk dankbaar werk. Wij hebben ons met liefde ingezet om mensen die te maken hebben met eenzaamheid, armoede of het om een andere reden zwaar hebben, een hart onder de riem te steken. De Kerst Drive-Intal was een perfect avondje uit in warme kerstsferen, zonder zorgen en vol plezier.

Vrijdagavond 9 december was de eerste avond van de Drive-intal. Met de AZ-spelersbus haalden we gezinnen op die extra verwend werden met een special treatment. Niet alleen werden de gezinnen opgehaald door de bus, zij mochten ook plaatsnemen in BMW's die speciaal voor dit event bij het stadion waren neergezet door Dusseldorp BMW. De andere bezoekers van onze Drive-Intal werden onthaald door een team van AZ en Intalisten samen met Herry en Berry, de mascottes van AZ. Wij gaven tasjes met lekkers weg, beschikbaar gesteld door VHC Jongens, en een Heineken 0.0 of Desperado 0.0. Iedereen vond zijn of haar plekje voor het loeigrote scherm en de film kon beginnen.

Helaas werd het opeens erg mistig waardoor de film niet meer te zien was vanaf rij 2. De oplossing was er snel; iedereen mocht het stadion in en in de Georg Kessler Lounge op groot scherm de film verder kijken. Lekker warm, met een hotdog en warme chocoaldemelk en als extra verrassing kaartjes voor een AZ-wedstrijd! 

Zondag was de tweede avond van de Drive-Intal. Het weer was goed, net als de sfeer. Iedereen kon lekker vanuit de eigen auto de kerstfilm bekijken.  

Bekijk de film van de kerst Drive-Intal

Kerstbomenactie

Zaterdag 10 december gingen 4 AZ-spelers op pad om mensen te verrassen met een kerstboom. Dit jaar waren dat Jordy Clasi, Bruno Martins Indi, Yukinari Sugawara en Milos Kerkez. Zij gingen in duo's de kerstbomen uitdelen en deden dat heel liefdevol en enthousiast. 

Maandag 12 december was de grote dag van de Kerstbomenactie. Een team van AZ-medewerkers en Intalisten hadden de hele dag vrijgemaakt om 100 kerstbomen te bezorgen. Wat een mooie dag was het weer. We konden iedereen persoonlijke aandacht geven en een luisterend oor bieden. Het was zo goed om te ervaren dat ons gebaar erg gewaardeerd werd. Een liefdevolle dag, maar ook een intense dag. Iedereen was erg blij met de kerstboom en ons bezoekje. Wederom een dag om nooit te vergeten!

Bekijk de film van de Kerstbomenactie 2022