Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen in grote hoeveelheden

Doen waar we het allerbest in zijn en waar onze basis ligt doen we graag. Het produceren van aluminium kozijnen in vaste standaards in grote hoeveelheden volgens het zogenaamde 'pull principe’. De klant trekt de aluminium kozijnen als het ware uit het proces naar zich toe. Alle aluminium kozijnen zijn 100% Intal, dat komt doordat we systeemhuis en gevelbouwer ineen zijn. 

Masters in massa aan aluminium kozijnen

ONAFHANKELIJK
Doordat wij onze aluminium kozijnen van onze Intal profielsystemen maken, zijn wij niet afhankelijk van systeemleveranciers. Dit heeft als grote voordeel dat onze productie nooit misgrijpt en we snel en compleet kunnen leveren. Door zeer nauw samen te werken met vaste partners voor glas en hang- en sluitwerk is een continue hoge kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd.

SNEL
Doordat we produceren op meerdere assemblagelijnen tegelijk kunnen we elke dag voorspelbaar produceren waardoor wij niet voor verrassingen komen te staan. Dat gebeurt met een ernome snelheid omdat elke Intalist in de assemblagelijn precies weet welke handelingen hij of zij moet verrichten en daar zeer ervaren in is.  

KENNISPARTNER
Wij weten precies wat er speelt in de markt. Vanuit de eigen praktijkervaring, maar ook omdat we een vertrouwensband met onze klanten hebben opgebouwd en partnerships zijn aangegaan met architecten en aannemers. Door in een vroeg stadium aan te haken bij een project en intensief samen te werken met onze klanten en partners, kunnen we altijd de beste oplossing bieden voor elk project. We kennen de Nederlandse bouwmethodes en stemmen daar onze producten en processen voortdurend op af. Doordat we alles in eigen beheer ontwikkelen én in de praktijk ondervinden of het systeem duurzaam is op de lange termijn, is de klant.

PRAKTIJKERVARING
Wij ontwikkelen aluminium kozijnen op een geheel eigen wijze, volgens een eigen visie. Doordat wij alle aluminium kozijnen zelf plaatsen, weten we wat de wérkelijke uitdagingen op de bouwlocatie zijn, waar je bij de verwerking tegenaan loopt en hoe het zit het met de constructie en de uitvoerbaarheid van het systeem in de praktijk. Die waardevolle ervaringen nemen wij mee in de productontwikkeling van onze eigen aluminium systemen en in advisering van onze klanten in het voortraject. Wij ontwikkelen geen producten die in de praktijk niet wenselijk zijn.

BEWEZEN SUCCES
Grote aantallen repeterende aluminium kozijnen van Intal vind je terug in veel projecten die wij gedaan hebben. Uiteenlopend van leven, leren, werken, verzorging en ontspanning. 

Meer lezen over de aluminium ramen, deuren en vliesgevels van Intal

Let's go!

Ruim 2100 aluminium raamkozijnen van Intal in Tergooi MC Hilversum

Aluminium kozijnen in Tergooi MC Hilversum

Samen met BAM Bouw en Techniek – Grote Projecten realiseren wij alle aluminium kozijnen en vliesgevels in het nieuw ziekenhuisgebouw Tergooi MC in Hilversum. 

Het nieuwe ziekenhuis, naar een ontwerp van Wiegerinck Architectuur en Stedenbouw, is ruimtelijk en licht en ontworpen vanuit een healing environment voor de patiënt. Door de patio’s 

De oplevering van de nieuwbouw vindt gefaseerd plaats. Het laatste blok wordt begin 2023 opgeleverd. Alle aluminium ramen, deuren en vliesgevels in het Tergooi ziekenhuis zijn van Intal. Dat gaat in totaal om 6.349 m2 aan aluminium raamkozijnen. Om een beter beeld te geven; dat zijn dik 2100 aluminium ramen!

 

Notting Hill Hyde Park

Aluminium kozijnen in OurDomain Rotterdam

In opdracht van de Katwijkse Bouwmaatschappij gaan we kozijnen en vliesgevels realiseren in Notting Hill blok 13-16 van Hyde Park. Hyde Park is een hypermoderne stadswijk met internationale allure appartementenblok in Hyde Park draagt de naam van een beroemde Londense wijk. Chelsea, Kensington, Knightsbridge; ze spreken tot de verbeelding. 

Blok Notting Hill bestaat uit 310 luxueuze appartementen en kenmerkt zich met verschillende groottes en met prachtige buitenruimtes. Het blok is ontworpen door MVSA Architects. We gaan 6422 m² aan aluminium kozijnen realiseren.