Wehkamp

Wehkamp

State of the art distributiecentrum

In opdracht van Hardeman Van Harten produceerden en leverden wij een grote hoeveelheid aluminium kozijnen en vliesgevels voor het nieuwe distributiecentrum van wehkamp.nl in Zwolle.

Project
Wehkamp Zwolle
Locatie
Zwolle
Opdrachtgever
Hardeman Van Harten
Architect
DENC
Datum oplevering
Medio 2015
Solution
Werken

THINK

SNELLE EN DUURZAME REALISATIE

Het state of the art distributiecentrum van Wehkamp is 50.000 m2 groot en moest binnen enkele maanden staan en BREAAM-label ‘Very Good’ behalen. Razendsnel en duurzaam werd het distributiecentrum opgebouwd. Een project dat heel goed bij ons past omdat wij geheel LEAN werken. Vanaf dag 1 werden wij betrokken bij het project en draaiden wij mee in de planning. Dat werkt prettig en snel.

CREATE

ENGINEERING MET AANDACHT

Het rondvormige distributiecentrum van wehkamp.nl bestaat voor ongeveer 2.300 m2 uit aluminium vliesgevels. Daarnaast hebben wij ook veel aluminium kozijnen geplaatst. Vooral de deels gebogen vliesgevels vereisten veel vakmanschap en uitstekende engineering. De eerste deellevering met ongeveer 450 m2 aan vliesgevel moest in twee weken wind- en waterdicht zijn.

inkoop Intal

PRODUCE

100% LEAN

De hoge bouwsnelheid heeft ook invloed op onze productie. Omdat wij bij Intal volledig LEAN werkten konden wij deze uitdaging goed aangaan en werd het doel gerealiseerd binnen de gewenste termijn. 

BUILD

BETROKKEN OP DE BOUW

Onze projectmanagers waren regelmatig op de bouw te vinden om de voortgang van de bouw van het distributiecentrum te begeleiden en te bewaken. Tijdens deze bezoeken was er altijd tijd voor overleg met de klant. Door ervoor te zorgen dat de juiste materialen, de juiste mensen en de juiste hulpmiddelen op het afgesproken moment op de bouw waren, kon de montage volgens afgesproken planning plaatsvinden. 

CARE

GOED GEVOEL

Care betekent ook je klant met een goed gevoel achterlaten. Dat blijkt hier onder andere uit het feit dat wij de grootschalige uitbreiding van dit distributiecentrum ook hebben mogen realiseren.

Toegepaste aluminium profielen

Meer weten of onze LEAN manier van werken?

Get connected!

Project credits

OPDRACHTGEVER

Hardeman Van Harten

 

ARCHITECT

Denc