AZ

AZ

Sportief trainingscomplex

Tijdens een voetbalwedstrijd is de dynamiek in een team belangrijk om te kunnen winnen. Dat geldt ook voor de samenwerking tijdens een project. Voor ons is de verbinding aangaan met klanten de basis voor succes. Dat is goed gelukt bij de bouw van het AFAS Trainingscomplex in Zaanstad.

Project
Trainingscomplex AZ
Locatie
Wijdewormer
Opdrachtgever
HSB Bouw
Architect
Leeuwenkamp Architecten
Solution
Leren

THINK

Meedoen op het hoogste niveau in onze branche is topsport. Het vormt je en beïnvloedt je manier van denken en werken op een positieve manier. Het stelt je in staat grote prestaties te behalen.

Voor voetbalclub AZ is dat ook de dagelijkse realiteit. Wellicht is dat een belangrijke reden geweest van de prettige en succesvolle samenwerking tijdens de realisatie van dit project. Juist doordat wij elkaar vinden in het voetbal en in het samenwerken is dit een mooi project geworden. Echt vanuit de verbinding met elkaar. 

sales

Meer weten over onze manier van werken?

Get connected!

CREATE

Naast de gedeelde topsportmentaliteit is ook de uitgebreide input tijdens de 3D-engineering met onze opdrachtgever HSB uit Volendam van belang. Een sportaccommodatie kent vaak vele gebruiksfuncties en de eisen waaraan moet worden voldaan zijn divers. Onze ervaren engineers namen onze opdrachtgever het werk grotendeels uit handen. De juiste inzet van IT77 kozijnen en IT55 vliesgevels geven het trainingscomplex een luxe uitstraling.

PRODUCE

Wedstrijden die soepel verlopen richting winst, dat ziet AZ natuurlijk graag. Volgens te werken met vaste  opstellingen en systemen bereiken de teams van AZ hun overwinningen. Bij Intal kiezen wij voor werken volgens de LEAN-methodiek. Om altijd te verbeteren en zo efficiënt mogelijk de beste resultaten te bereiken. Onze just-in-time productie voorkomt onnodige kosten en zorgt voor een soepel verlopend productieproces. Precies wat AZ nodig had. 

BUILD

Wij zorgden ervoor dat wij bij dit project ruim voor de start van de montage aanwezig waren op de bouw. Zo konden wij goede detailafspraken maken en wist onze opdrachtgever precies wanneer hij wat van ons mocht verwachten. Door een goede verdeling in deelorders bereikten wij de juiste flow met onze vaste montagepartner. 

CARE

Hoe goed alles van tevoren ook bedacht is, soms ontstaan nieuwe wensen pas na de ingebruikname van een pand. Omdat wij het belangrijk vinden gedurende het project, maar ook daarna contact te houden, merken onze opdrachtgevers dat wij een betrokken totaalpartner zijn. Door altijd te blijven informeren en meedenken als er vragen zijn kan de klanttevredenheid maximaal zijn.

Toegepaste aluminium profielen

Project credits

OPDRACHTGEVER

HSB Bouw

ARCHITECT

Leeuwenkamp Architecten