3 projecten in Egmond aan Zee

3 projecten in Egmond aan Zee

Rondje Egmond aan Zee

In het mooie Egmond aan Zee hebben wij de afgelopen jaren in 3 verschillende projecten de aluminium geveloplossingen gerealiseerd. De Egmonden en Graaf van Egmont deden wij samen met Tervoort Egmond. In opdracht van Heddes Bouw en Ontwikkeling produceerden en leverden wij de aluminium kozijnen en vliesgevels voor appartementen en horeca. 

JUISTE BESCHERMING

Egmond aan Zee ligt, zoals de plaatsnaam al zegt, aan zee. Hartstikke mooi, maar de zee heeft wel invloed op de kwaliteit van de huizen en gebouwen die er staan. Zeewind brengt namelijk vaak zand en zout met zich mee en dat kan als een soort van schuurpapier werken.

Natuurlijk vinden wij daar altijd de beste oplossing in voorbehandeling voor zodat de kwaliteit van de aluminium ramen, deuren en kozijnen goed blijft.

Project
Appartementen en horeca, Graaf van Egmont, De Egmonden
Locatie
Egmond aan Zee
Opdrachtgever
Tervoort Egmond, Heddes Bouw en Ontwikkeling
Architect
Zijlstra Schipper Architecten, Swan Art to Build
Geveloplossing
IT55 en IT77
Solution
Leven

PROJECT 1: APPARTEMENTEN EN HORECA (COMER)

Restaurant Comer en de appartementen erboven staan op een hele bijzonder locatie in de Egmondse duinen, direct aan het strand en de zee. Het panoramische uitzicht vanuit de aluminium ramen is adembenemend. 

Het project, waar wij in opdracht van Heddes Bouw en Ontwikkeling aan werkten, betrof vooral repeterend werk met veel standaard detailleringen. Maar er kwam ook een stukje ingewikkeld engineeringswerk aan te pas. Een typisch Intal project door het standaardwerk in combinatie met het creëren van de juiste engineeringsoplossingen

PROJECT 2: APPARTMENTENCOMPLEX GRAAF VAN EGMONT

Aan de boulevard in Egmond aan Zee heeft appartementencomplex De Graaf van Egmont een totale metamorfose ondergaan. Tervoort Egmond was de aannemer en Zijlstra Schipper Architecten ontwierp het complex dat een aanwinst is voor Egmond aan Zee. Wij realiseerden alle aluminium kozijnen in het complex.

Ook bij dit project ging het vooral om repeterend werk, wij noemen dat wel een standaard werk. Omdat we bij dit soort projecten kunnen werken met standaard detailleringen, verloopt de tekenfase heel soepel en kan de productie van de aluminium ramen en deuren vlekkeloos verlopen. 

Tijdens de bouw zijn alle aluminium kozijnen snel en eenvoudig geplaatst omdat alle kozijnen intrekkozijnen zijn die direct passen binnen de houten stelkozijnen. 

Meer weten over onze standaardwerken?

Get connected!

PROJECT 3: APPARTEMENTEN DE EGMONDEN

Appartementen De Egmonden is een zorghotel accommodatie gelegen aan de duinrand van Egmond aan Zee. Aannemer Tervoort bouwde in Egmond aan Zee, midden in de duinen, dit zorghotel met een naastgelegen hospice, naar een ontwerp van Swan Art To Build. 

Dit project kenmerkt zich ook door de repeterende aluminium kozijnen, maar daarnaast waren er ook projectmatige details waarvoor engineering vereist was. Een uitdaging die wij graag aangaan. Wij creëren altijd de beste oplossingen, altijd in goed overleg met de werkvoorbereider van Tervoort. Zo voorkomen wij verrassingen op de bouw. 

Toegepaste aluminium profielen

PROJECT CREDITS

OPDRACHTGEVER

Tervoort

Heddes Bouw en Ontwikkeling

ARCHITECTEN

Zijlstra Schipper Architecten

Swan Art to Build