Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Stagiair(e) Technische bedrijfskunde / Bouwkunde / Werktuigbouwkunde

 

Wij zijn voor 2020 op zoek naar een stagiair(e) voor onze Front-Office die houdt van uitdaging, enthousiast is en veel wil leren. Bij Intal durven wij anders te zijn en worden wij gelukkig van vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Past dat bij jou en wil jij jezelf ontwikkelen bij een inspirerend bedrijf laat het ons dan weten!

 

Wat ga je doen?

 

Bij deze stage leer je binnen een aantal maanden alles over het op de markt zetten van projecten. Een project op de markt zetten gebeurt niet zomaar, daar zijn een groot aantal berekeningen op los gelaten. Samen met je collega’s van het procesdeel Front-Office ga je kijken naar kosten, bijbehorende technieken en de realiseerbaarheid van het project. De focus van jouw stage ligt bij het opzetten van calculaties en projectadministratie. Speciaal voor jou hebben wij een stageopdracht ontwikkeld en gaan wij samen met jou doelen stellen en realiseren. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om verfrissende ideeën te pitchen aan het team en deze uit te voeren. Natuurlijk is er ook tijd om aan jouw verplichte opdrachten vanuit jouw opleiding te werken.

 

Wij vragen

 

Continu verbeteren is een onderdeel van ons dagelijks werk, dat verwachten wij ook van jou. Daarnaast:

 

 • je zit in het 3e jaar van Technische bedrijfskunde, Bouwkunde of Werktuigbouwkunde (HBO);
 • je bent nauwkeurig en gedreven om het beste uit jezelf te halen;
 • je hebt affiniteit met de gevelbouw en beschikt over commercieel inzicht;
 • je hebt de ambitie en drive om te groeien.

 

Wij bieden

 

Bij Intal denken we graag in kansen en stellen wij geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij zetten onze Intalisten graag in hun kracht. Hieronder enkele voorbeelden van wat wij jou als stagiair(e) Front-Office bieden:

 

 • stagevergoeding;
 • kans op een vaste baan;
 • goede begeleiding en kennismomenten om te ontwikkelen en te leren;
 • een stageopdracht waar wij echt iets aan hebben;
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • een verrassend kantoor met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • felle tafeltennisbattles, fanatieke voetgolf en gezellige borrels.

 

Wij zijn wij?

 

Wij ontwikkelen, produceren en leveren effectieve aluminium geveloplossingen. Bij Intal werken wij vanuit onze zelf ontwikkelde Intal Methode. Met de fundamentele pijlers JIJ, WIJ, GROEI, OPEN en DURF stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Iedereen is gelijk en beslissingen nemen wij daarom samen. Door onze continu lerende LEAN-operatie die volledig afgestemd is op zelfontwikkelde standaardproducten bieden wij onze klanten meerwaarde. Wij nemen bij Intal geen genoegen met minder dan uitstekend, zijn kritisch en hebben het lef om fouten te benoemen en om te zetten ten behoeve van verbetering.

 

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken?

 

Stuur dan een email met jouw sollicitatie naar hr@intal.nl

Direct
online
solliciteren