Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Service support medewerker


Het doel van je werk
Als technisch customer service medewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klant op het gebied van service met als doel te excelleren in onze dienstverlening naar onze klanten.

Wat mag je verwachten
In deze adviserende en organiserende rol ben jij het aanspreekpunt en het gezicht van de nazorg en service. Het is jouw primaire taak om zorg te dragen dat servicepunten tijdig en correct worden afgehandeld. Dit doe je door een optimale afstemming met onze onderaannemers, die in opdracht van jou, servicepunten bij de klant uitvoeren. Je coördineert de werkzaamheden en zorgt voor de juiste onderdelen. Met de klant onderhoud je nauw telefonisch contact, houdt hem voortdurend op de hoogte van de status, tot de klant tevreden is met de service die verleend is.

Naast de servicepunten correctief op te lossen draag jij voor de toekomst ook preventieve oplossingen aan. Je denkt mee waar we verbeterslagen kunnen maken en bekijkt met een kritische blik onze processen. Hiermee bouw je mee aan operational excellence en draag je bij aan een resultaatgericht, professioneel en servicegerichte organisatie waarin klantbelang voorop staat. Jij bent je sterk bewust dat jouw rol en het juist acteren bij service een grote invloed heeft op een positieve klantervaring.

JIJ

  • Een technische MBO werk- en denkniveau
  • Kennis en ervaring in de bouw en/of een technische productieomgeving
  • Een klantgerichte instelling en de stevigheid om te zorgen dat zaken voor elkaar komen
  • Bent een echte duizendpoot en organisatorisch sterk
  • Werkt zeer nauwkeurig
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor 24-40 uur

WIJ
Intal is de bouwpartner bij uitstek voor aluminium kozijnen en vliesgevels. We hebben drie vestigingen, onze hoofdkantoor is gevestigd in Opmeer, en circa een team van 70 Intalisten. Intal kenmerkt zich als een platte organisatie met een ambitieuze en innovatieve houding. De bedrijfscultuur is gericht op een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid waarbij alles gericht is op het stimuleren van ondernemerschap. Daarnaast bieden bij primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn. Je krijgt uiteraard de mogelijkheid om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen, zowel on-the-job als in opleidingen en/of cursussen en we voorzien je van de tools om je werk effectief te kunnen doen.

 

Kijk voor een impressie hier.

Ben jij onze nieuwe Intalist? Stuur dan snel een mail naar hr@intal.nl.

Direct
online
solliciteren