Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Sales specialist

 

Voor ons sales team zoeken wij een sales specialist met een technische basis en commerciële ervaring. Het zit van nature in jou om het vertrouwen van jouw klanten te winnen door oprechte aandacht. Je komt met goed doordachte strategieën en je geeft de klant wat zij of hij nodig heeft voor nu, maar ook voor de toekomst. Al vanaf het eerste contact.

 

Je begrijpt dat sales bij Intal niet om het aanbieden van standaardproducten gaat, maar om waarde toevoegen zodat wij onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden. Bij Intal durven wij anders te zijn en worden wij gelukkig van vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Past dat bij jou, dan kan jij zomaar onze nieuwe collega zijn!

 

Wat ga je doen?

 

Het is jouw taak om potentiële klanten te vinden en te binden aan Intal. Dat mag je helemaal op jouw manier doen. Daarnaast behoort netwerken en het bedenken van nóg betere manieren van leads benaderen bij jouw dagelijkse werk.

 

Wij vragen

 

Continu verbeteren is iets wat wij bij Intal dagelijks doen, dat verwachten wij ook van jou. Daarnaast:

 

  • HBO-niveau;
  • bewijs waaruit blijkt dat je goed bent in consultative selling;
  • de ambitie en de drive om te groeien;
  • een netwerk in de bouw is mooi meegenomen.

 

Waarom jij bij ons wilt werken!

 

Bij Intal denken we graag in kansen en stellen wij geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij zetten onze Intalisten graag in hun kracht. Jij begrijpt waarom wij bij Intal doen wat we doen. Je kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, daar voel jij je goed bij!

 

Als sales specialist onderdeel zijn van een team van 90 Intalisten waarbij je alle ruimte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen maakt jou enthousiast. Waar je in Nederland woont maakt eigenlijk niet zoveel uit. Je zit voornamelijk op de weg en bij prospects en klanten. Natuurlijk is het goed als je af en toe bij ons op kantoor bent in Opmeer, maar dat kan ook eens per week zijn.

 

Bij ons is heel veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 

  • wij vinden jouw privétijd ook waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen;
  • je werkt in een verrassend kantoor met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
  • in de pauze kun je meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;
  • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

 

Ben jij onze nieuwe Intalist? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie! Je kunt contact met ons opnemen via hr@intal.nl

Direct
online
solliciteren