Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Productmanager met lef

 

Bij Intal durven wij anders te zijn. Wij worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen ondernemend en creativiteit laat ons kennisgrenzen verleggen. Past dit helemaal bij jou en heb je ervaring als productmanager? Grijp dan deze kans en kom werken als productmanager bij Intal!

 

De Intal manier!

Wij wijken af van de gebaande paden door vaste patronen ter discussie te stellen, de vrijheid te geven om te creëren, continu samen te verbeteren en te experimenteren en in alles open en transparant te zijn. Zo tillen wij ontwikkeling en innovatie op elk vlak naar het hoogste niveau. 

 

Wij hebben een unieke eigen manier van werken, want werken doen wij vanuit de Intalmethode. Met de fundamentele pijlers JIJ, WIJ, GROEI, OPEN en DURF stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Iedereen is gelijk en beslissingen nemen wij daarom samen.

 

Voor ons staat de klantrelatie centraal; wij vragen altijd door en denken altijd verder. Van obstakels maken wij kansen en problemen zetten wij om in oplossingen. Zo werken wij altijd aan verbetering en vinden wij samen op een eigen creatieve en innovatieve manier de beste projectoplossingen. Wij nemen bij Intal geen genoegen met minder dan uitstekend, zijn kritisch en hebben het lef om fouten te benoemen en om te zetten ten behoeve van verbetering. Door onze continu lerende LEAN-operatie die volledig afgestemd is op zelfontwikkelde standaardproducten bieden wij onze klanten meerwaarde.  

 

Jouw rol als productmanager

Als productmanager ben jij onze markt- en productexpert, waarbij je aan de slag gaat met het ontwikkelen van onze producten om zo te kunnen voldoen aan de klantvraag. Je neemt de huidige data van alle Intal profielsystemen in beheer. Je zorgt ervoor dat onze producten up to date zijn op het gebied van isolatie, brandwerendheid en inbraakwerendheid. Naast het doorontwikkelen van de huidige producten, valt het ontwerpen van nieuwe onderscheidende producten ook onder jouw verantwoordelijkheid. En daarna de uitwerking van het idee tot het beoordelen en testen van nieuwe onderdelen en producten. Daarnaast bied je ondersteuning bij het maken van de verwerkingsvoorschriften voor de productie en montage.

 

Om deze rol te kunnen goed te vervullen, heb jij:

 

  • technische kennis van aluminium raam- en deursystemen;
  • ervaring met het ontwikkelen van aluminium gevels;
  • actuele kennis van de regelgeving;
  • ervaring met Autocad en kun je 3D tekenen.

 

Wat wij doen

Wij ontwikkelen, produceren en leveren effectieve geveloplossingen van aluminium. Wij kennen de Nederlandse bouwmethodes en door nauw samen te werken met opdrachtgevers en architecten spelen wij in op toekomstige behoeftes en stemmen onze producten en diensten daar continu op af. Als enige Nederlandse profielsysteem en de enige in zijn soort als producerende systeemleverancier in Nederland zijn wij onverslaanbaar op basis van prijs, kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en leverbetrouwbaarheid.

 

Waarom jij bij ons wilt werken!

Jij begrijpt helemaal waarom wij bij Intal doen wat we doen. Je kunt je vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou! Als productmanager onderdeel zijn van een team van 90 Intalisten waarbij je alle ruimte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen maakt jou enthousiast. Van het vieren van successen word jij blij. Bij ons is heel veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken!

 

Omdat jouw privétijd ook waardevol is, krijg je van ons 40 verlofdagen. Je mag ook nog eens zelf bepalen waar (bij onze vestiging in Opmeer of in Horst of thuis) en op welke manier (in loondienst of op ZZP-basis) je bij ons komt te werken.

 

Ben jij onze nieuwe Intalist? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie! Je kunt contact met ons opnemen via hr@intal.nl

 

Direct
online
solliciteren