Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Montageplanner


Het doel van je werk

Als montageplanner ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en plannen van de montageactiviteiten waarbij klanttevredenheid, kwaliteit en kosten belangrijke factoren zijn met als doel te excelleren in onze dienstverlening naar onze klanten.

Wat mag je verwachten
In de rol van montageplanner ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstellen en bewaken van de planning van de montageprojecten. Je brengt de projecten onder bij één van onze onderaannemers, je zorgt voor het inhuren van het materieel en hebt nauw contact met de productieplanning voor de aanwezigheid van materiaal. Samen met de projectleiders bewaak en coördineer je het gehele planningsproces zodat de werkzaamheden goed en tijdig worden uitgevoerd en opgeleverd.

Als montageplanner ben je het aanspreekpunt voor klanten, onderaannemers en collega’s met betrekking tot de planning en uitvoeringen van de montageactiviteiten. Je signaleert afwijkingen en anticipeert op (potentiele) obstakels. Met jouw inzicht vanuit de praktijk doe je verbetervoorstellen voor het optimaliseren van de planning. Daarnaast zorg je voor correcte registratie van meer- en minder werk en bewaak je de tijdigheid van facturatie.

JIJ

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in een technische/bouwkundige/logistieke richting)
  • Een aantal jaar ervaring met montageplanning
  • Een klantgerichte instelling en de stevigheid om te zorgen dat zaken voor elkaar komen
  • In staat om vooruit te kijken en ook om adhoc te schakelen
  • Rust kun je bewaren en doorzettingsvermogen kenmerkt je
  • Goede communicatieve vaardigheden

WIJ
Intal is de bouwpartner bij uitstek voor aluminium kozijnen en vliesgevels. We hebben drie vestigingen, onze hoofdkantoor is gevestigd in Opmeer, en circa een team van 70 Intalisten. Intal kenmerkt zich als een platte organisatie met een ambitieuze en innovatieve houding. De bedrijfscultuur is gericht op een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid waarbij alles gericht is op het stimuleren van ondernemerschap. Daarnaast bieden bij primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn. Je krijgt uiteraard de mogelijkheid om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen, zowel on-the-job als in opleidingen en/of cursussen en we voorzien je van de tools om je werk effectief te kunnen doen.

Kijk voor een impressie hier.

Ben jij onze nieuwe Intalist? Stuur dan snel een mail naar hr@intal.nl.

Direct
online
solliciteren