Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Machinebediener

 

Vind jij het leuk om machines te bedienen, te controleren en in te stellen? Ben jij iemand die nauwkeurig werkt en voor 100% kwaliteit gaat? Dan ben jij misschien wel de machinebediener die wij zoeken en ga je bij ons verdienen wat je waard bent!

 

Meer over Intal en jouw nieuwe baan als machinebediener

 

Wij ontwikkelen en produceren aluminium kozijnen en vliesgevels. Maar dat is niet alles. Wij zorgen ook voor een inspirerende werkplek. Dat doen we door geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen en daarmee zetten wij onze Intalisten in hun kracht.

 

Als machinebediener ga je aan de slag binnen het productieonderdeel voorbewerking. Het procesdeel voorbewerking is de eerste schakel in het productieproces en is verantwoordelijk voor het verspanen van de aluminium profielen. Op verschillende machines worden alle nodige bewerkingen gezaagd of gefreesd. Hierna gaan de profielen het volgende procesdeel, de assemblage, waar er een volledig kozijn of vliesgevel van wordt gemaakt.

 

Samen met jouw team lever jij elke dag kwaliteitsproducten. Jij vervult een belangrijke rol, waarbij jij ervoor zorgt dat de start van het productieproces effectief en efficiënt verloopt. Wat houdt dit precies in? Je zorgt dat de aanvoerband van de machine altijd gevuld is met profielen zodat de machine continue kan blijven draaien. Jij stelt de machine goed in en bedient deze. Je bewaakt het goed functioneren van de machines en controleert de kwaliteit van de output. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en alleen iets door de organisatie laat gaan waarvan jij zeker weet dat de kwaliteit 100% is. Je signaleert storingen en grijpt tijdig in. Aan het einde van de werkdag laat jij je werkplek schoon achter en draag jij je werk over aan de volgende operators.

 

Jouw werkdag

 

Zodra jij de productiehal binnenloopt begint jouw dag. Met een lekker kopje koffie begin je samen met jouw team aan de dagstart. Je werkt in ploegendienst, waardoor een gemiddelde dag begint met een korte overdracht met je collega’s uit de ploeg van de vorige dienst. Hoe is de dienst verlopen, waren of zijn er verstoringen die je nog in de gaten moet houden? Samen met de teamleider en het team stellen jullie de prioriteiten samen voor die dag, waarna je snel de fabriek in gaat. Aan de slag!

 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

 

Wij zoeken iemand die ervaring heeft als (assistent) machinebediende of operator. Je hebt al ervaring met het bewerken van metaal. Je kunt kleine storingen van de machine verhelpen en het omstellen van de machine is voor jou geen probleem. Heb je die ervaring nog niet, dan leren wij jou alles en komt de ervaring vanzelf!

 

 • technisch inzicht;
 • je beheerst de Nederlandse taal;
 • je bent leergierig en hebt passie voor werk;
 • je bent flexibel ingesteld en bereid om in 2 ploegen te werken. (05:30 – 14:00/ 14:00 – 22:15);
 • je hebt eigen vervoer naar de fabriek in Opmeer;
 • je woont op maximaal 30 kilometer reisafstand.

 

Speciaal voor jou

 

Bij Intal geloven wij erin dat iedereen het gelukkigst is als we vooruitgang ervaren en succes hebben. Daarom streven wij ernaar processen te verbeteren, onszelf te ontwikkelen en dingen te ontdekken. Daarin stimuleren wij jou ook. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Dit is wat wij jou kunnen bieden:

 

 • een marktconform salaris dat bepaald wordt door jouw relevante werkervaring en opleiding;
 • 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar: ruim 8 weken aan vrije dagen;
 • een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal;
 • een maandelijkse Intalistentoeslag die je kunt verdienen door jouw functioneren en gedrag;
 • reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en collectieve verzekering;
 • werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training.
 • onderdeel van een enthousiast team met passie voor hun werk, direct in de communicatie en altijd in voor pret!

Ben jij enthousiast en zie jij jezelf af werken bij ons? Neem dan snel contact op! Dat kan door het sturen van een sollicitatie naar: join@intal.nl. Je kunt ons ook gewoon bellen op: 02263-41 525.

 

Direct
online
solliciteren