Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Logistiek teamleider (OPMEER)

 

Beschik jij over leidinggevende ervaring, weet je alles over het logistieke proces en ben je op zoek naar een logistieke baan? Krijg jij energie van de woorden: dynamiek, uitdaging en verbetering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij en waar ga je werken?

Intal produceert aluminium kozijnen en vliesgevels en is gevestigd in Opmeer. Voor het procesdeel logistiek zijn wij op zoek naar een collega met een passie voor organiseren en plannen, voor de rol van logistiek teamleider. Het team bestaat uit vijf collega’s waarmee jij intensief samenwerkt, samen met hen zorg jij dat ons logistieke proces op rolletjes loopt.

 

Hoe ziet een werkdag eruit?

Onder het genot van een bakje koffie begin je de dag bij de dagstart. Tijdens deze bijeenkomst verzamelen alle teamleiders uit de productie zich en wordt de planning, prioriteiten en bijzonderheden besproken. Hierna ga je snel de productiehal in en zorg je ervoor dat je collega’s binnen logistiek op de hoogte worden gesteld om zo de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren. Aan de slag!

Gedurende de dag coördineer je de werkzaamheden rondom het dagelijkse proces van het ontvangen, controleren, inboeken en wegzetten van inkomende goederen. Je stuurt daarbij het team aan. Samen met je collega’s zorgen jullie ervoor dat inkomende zendingen snel en efficiënt worden ingeruimd zodat alle goederen binnen de afgesproken tijd beschikbaar zijn. Het is namelijk belangrijk dat de assemblagelijn just in time bevoorraad wordt met de juiste onderdelen zodat zij kunnen produceren. Aan het einde van de dag worden alle orders verzendklaar gemaakt en worden deze samen met de bijbehorende montagesets verstuurd zodat de monteur op de bouwlocatie kan gaan monteren.

 

Wat is belangrijk in deze functie?

Met jouw kennis en ervaring ligt de focus op optimaliseren van bestaande processen. Je werkt graag naar een doelstelling toe en ziet obstakels vooral als een uitdaging. Stress komt niet in jouw woordenboek voor, jij schat de situatie in zoals deze zich voordoet en komt tot een passende oplossing. Daarbij weet jij niet alleen goed jouw eigen weg te bepalen maar weet jij ook hoe je jouw team mee moet krijgen. Je treedt op als sparringpartner voor zowel het team als voor andere collega’s binnen de organisatie. Je realiseert je dat jullie procesdeel de schakel is tussen onze producten en de klanten.

Kortom, een leuke baan met veel verantwoordelijkheid en uitdaging voor iemand die stevig in zijn schoenen staat.

 

Kun jij onderstaande vaardigheden afvinken? Dan zoeken wij jou!

-        Ervaring in een leidinggevende of coördinerende logistieke rol in een dynamische omgeving

-        Enkele jaren werkervaring in een productiebedrijf

-        Computervaardigheden (Word, Excel en Outlook)

-        Uitstekende communicatieve vaardigheden

-        Hands-on mentaliteit, ondernemerschap en een positieve instelling

 

 Wat hebben wij als organisatie te bieden?

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als een volledig platte organisatie met een hoge mate van zelfstandigheid waarbij alles gericht is op het stimuleren van ondernemerschap en dagelijks verbeteren. Er wordt gewerkt volgens de LEAN methodiek. Maar plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk voor ons. Als dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende:

  • Een marktconform salaris, welke bepaald wordt aan de hand van relevante werkervaring en opleiding.

Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden als:

  • 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar: ruim 8 weken aan vrije dagen!
  • reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, collectieve verzekering.
  • Werken volgens De Intal Methode met daarbij uitzicht op een Intalistentoeslag en prestatiebonus.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training.
  • Een enthousiast team met passie voor hun werk, direct in de communicatie en altijd in voor pret! 

Om een impressie te krijgen van de organisatie zou je ook de volgende bedrijfsfilm kunnen bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=5IaX1ALyC5A

 

Ben jij enthousiast geworden over bovenstaande functie? Neem dan snel contact met ons op. 

Dit kan via hr@intal.nl

 

Wij zijn ook op zoek naar een logistiek medewerker, wil je met een bekende of samen met je huidige collega bij ons aan de slag? Laat het ons weten!

Direct
online
solliciteren