Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Inkoper

 

Het doel van je werk
Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkopen van de benodigdheden waarbij tijd, kwaliteit, wensen van de klant en rendement belangrijke factoren zijn met als doel te excelleren in onze dienstverlening naar onze klanten.

Wat mag je verwachten
De inkoper draagt zorg voor het uitzetten van de inkoopaanvragen. Je bestelt het materiaal, controleert de orderbevestigingen en bewaakt de leverprestaties. Samen met jouw collega’s coördineer je het dagelijks proces en stemt dit af met alle procesdelen. Je houdt zicht op het inkoopbudget per project, signaleert afwijkingen en acteert op (potentiele) obstakels. Hiermee bouw je mee aan operational excellence en draag je bij aan een resultaatgericht, professioneel en servicegerichte organisatie waarin klantbelang voorop staat. Juist voorraadbeheer en het optimaliseren van de goederenstroom is jouw uitdaging.

Je streeft naar continue verbetering, hierbij kun je denken aan alternatieve sourcing en leverancierreductie. Ook ga je de dialoog aan met de verschillende procesdelen om de processen te optimaliseren, zorg jij voor het optimaliseren van de samenwerking met de huidige leveranciers waarmee je mag werken. Het inkoopbeleid gaat volgens duidelijke efficiënte processen en heldere afspraken. Een goede interne en externe samenwerking zie jij als een noodzaak om succesvol te kunnen zijn.

JIJ

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in een technische/bouwkundige richting)
  • Een aantal jaar ervaring in een inkooprol (ervaring in een productieomgeving is een pré)
  • In het bezit van Nevi 1 diploma
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Betrouwbaarheid en een klantgerichte instelling


WIJ
Intal is de bouwpartner bij uitstek voor aluminium kozijnen en vliesgevels. We hebben drie vestigingen, onze hoofdkantoor is gevestigd in Opmeer, en circa een team van 70 Intalisten. Intal kenmerkt zich als een platte organisatie met een ambitieuze en innovatieve houding. De bedrijfscultuur is gericht op een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid waarbij alles gericht is op het stimuleren van ondernemerschap. Daarnaast bieden bij primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn. Je krijgt uiteraard de mogelijkheid om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen, zowel on-the-job als in opleidingen en/of cursussen en we voorzien je van de tools om je werk effectief te kunnen doen.

 

Kijk voor een impressie hier.

Ben jij onze nieuwe Intalist? Stuur dan snel een mail naar hr@intal.nl.

Direct
online
solliciteren