Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Hoofd bedrijfsbureau (HORST/OPMEER)

 

Het doel van je werk

Als hoofd bedrijfsbureau stuur je het team op de verantwoordelijkheidsgebieden klanttevredenheid, werkgeluk, operational excellence en rendement.

 

Wat ga je doen?

Het hoofd bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor het managen en coachen van het team van het bedrijfsbureau welke bestaat uit ca. 7 tekenaars en werkvoorbereiders die zowel in Opmeer (NH) als Horst (LB) werkzaam zijn. Dit betekent dat je de ene dag in Opmeer aanwezig bent maar op een andere dag werkt vanuit Horst. Je bouwt aan een multidisciplinair team en neemt de Intalisten mee in hun ontwikkeling van resultaatgericht, professioneel en servicegericht handelen waarin klantbelang voorop staat. Als hoofd bedrijfsbureau ben je het cement tussen de stenen en kweek je teamgeest.

 

Je houdt zicht op de projecten en ondersteunt de coördinatie van de projecten zodanig dat de teamleden hun werk efficiënt en effectief kunnen uitvoeren. Jij borgt daarbij een hoogstaande kwaliteit en signaleert (potentiele) obstakels en onderneemt proactief acties. Je bent continue bezig met het verbeteren van de processen in samenwerking met het team met als doel te groeien naar operational excellence.

 

JIJ

Je hebt een HBO/WO opleiding (technische bedrijfskunde, productietechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar) dan wel functioneert op dit niveau, je beschikt over uitstekende leiderschapsvaardigheden en hebt hier geruime ervaring in. Je sprankelende persoonlijkheid valt op: je hebt veel energie, bent zelfverzekerd, kritisch, lekker eigenwijs en gepassioneerd. Als inspirator ben je communicatief sterk en kun je plannen omzetten in resultaat.

 

WIJ

Intal is de bouwpartner bij uitstek voor aluminium kozijnen en vliesgevels. We hebben drie vestigingen, onze hoofdkantoor is gevestigd in Opmeer, en circa een team van 70 Intalisten. Intal kenmerkt zich als een platte organisatie met een ambitieuze en innovatieve houding. De bedrijfscultuur is gericht op een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid waarbij alles gericht is op het stimuleren van ondernemerschap. Daarnaast bieden bij primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn. Je krijgt uiteraard de mogelijkheid om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen, zowel on-the-job als in opleidingen en/of cursussen en we voorzien je van de tools om je werk effectief te kunnen doen.

 

Kijk voor een impressie hier.

 

Ben jij onze nieuwe Intalist? Stuur dan snel een mail naar hr@intal.nl.

 

Direct
online
solliciteren