Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Een onbreekbare (leerling) glaszetter

 

Bij Intal durven wij anders te zijn. Wij worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen ondernemend en creativiteit laat ons kennisgrenzen verleggen. Past dit helemaal bij jou en ga je de uitdaging graag aan om bij ons de glaszetter expert te worden. Is het voor jou zo helder als glas? Solliciteer dan snel. Jij krijgt van ons een rol waarin je helemaal jezelf mag zijn en waarin jij je kunt ontwikkelen tot een pro glaszetter.

 

Wat wij doen

Wij ontwikkelen, produceren en leveren effectieve aluminium geveloplossingen. De laatste tijd produceren en leveren wij steeds meer kozijnen die al beglaasd worden bij ons in productie. Een vak apart en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zich met volle kracht en enthousiasme inzet om onze glaszetter te worden. Je krijgt van ons een praktische opleiding op de werkvloer zodat jij je in no time kunt ontwikkelen. Je werkt zelfstandig in deze nieuw rol, maar als je hulp nodig hebt dan is er altijd wel iemand uit het productieteam die jou kan helpen.

 

Jouw rol binnen het Intal productieteam

Als glaszetter bij Intal voer je verschillende werkzaamheden uit. Denk aan het inzetten van glazen deuren en ramen, monteren, stellen en het inzetten van verschillende soorten enkele en dubbele beglazing. Je hoeft geen expert te zijn, wij leiden jou graag op.

Onze nieuwe Intalist:

· heeft interesse in kozijnen en glas;

· is een echte aanpakker, iemand met power;

· kan goed zelfstandig werken, maar is ook echt onderdeel van het team;

· is nauwkeurig, leergierig & enthousiast.

 

Waarom jij bij ons wilt werken!

 Jij begrijpt waarom wij bij Intal doen wat we doen. Je kunt je vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou! Onderdeel zijn van een team van 90 Intalisten waarbij je altijd de ruimte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen maakt jou enthousiast. Van het vieren van successen word jij blij. Bij ons is heel veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken.

Omdat jouw privétijd ook waardevol is, krijg je van ons 40 verlofdagen per jaar; ruim 8 weken aan vrije dagen! Daarnaast ontvang je van ons reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, collectieve verzekering en heb je uitzicht op een Intalistentoeslag en prestatiebonus.

Om een impressie te krijgen van de organisatie zou je ook de volgende bedrijfsfilm kunnen bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=5IaX1ALyC5A

Ben jij de ideale glaszetter voor Intal? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie! Mail je CV naar hr@intal.nl

Direct
online
solliciteren